Dom za stare Zlatno Doba

Ukažite nam poverenje i dopustite da o vašem zdravlju brinu najbolji!

[tagline_box cta_style=”center” call_text=”Smeštaj u domu za stare Zlatno Doba” call_text_size=”25″ desc_text_size=”15″ cta_shadow=”true” inner_border_color=”#ffffff”]

Smeštaj u domu za stare – Naš akcenat je na tome da stvorimo prijatno, mirno i luskuzno mesto za život. Dom za stare Zlatno Doba će vam pružiti pre svega ljubav, a nakon toga i medicinsku negu i sigurnost u svakom pogledu.

[/tagline_box]

Enterijer doma Zlatno Doba se sastoji od 15 svetlih, funkcionalnih soba
(1-krevetne, 2-krevetne, 3-krevetne i višekrevetne).

Svaka soba ima kupatilo (sa WC-om), Televiziju i terasu. U njihovom sklopu su i bolnički kreveti sa anti dekubitnim dušecima, trapezima, šetalicama, invalidskim kolicima i ostalim pomagalima.

U sobi imate sve što vam je potrebno da se zabavite, a opet imate i svoj mir. Dok, u trenucima kada želite da provedete vreme u društvu, potrebno je samo da odete u dnevni boravak ili trpezariju.

Kako biste doneli odluku na temelju svih potrebnih informacija možete posetiti naš dom i saznati sve što vas zanima.

[ctitle title=”Smeštaj u domu za stare Zlatno Doba” color=”#e4cfab” font_size=”26″ uppercase=”false” position=”center”]

Dom za stare Zlatno Doba raspolaže sa velikom trpezarijom i delom za dnevni boravak. Kompletan prostor je klimatizovan i namenjen je smeštaju 39 korisnika, sa 1000 m2 korisne površine.

Dvorište i sve prostorije doma su potpuno prilagođene kako pokretnim, tako i polupokretnim i nepokretnim licima. Upravo zato što vašu sigurnost ne prepuštamo slučaju.

Smeštaj u domu

U Domu za stare Zlatno Doba postoji mnogo načina da se kvalitetno provede slobodno vreme.

Dan svakog stanovnika našeg doma kreiran je u skladu sa njegovim ličnim potrebama.

[ctitle title=”Aktivnosti koje vam pruža Zlatno Doba” color=”#e4cfab” font_size=”26″ uppercase=”false” position=”center”]

Dan se počinje sa pomno pripremljenim doručkom u trpezariji doma, a nakon toga svaki korisnik bira raspored koji je za njega optimalan i usklađen sa ženjama i potrebama.

Često su korisnici raspoloženi za aktivniji jutarnji raspored ispunjen šetnjama, blagim medicinskim vežbama ili individualnom fizikalnom terapijom vođenom od strane edukovanih fizioterapeuta.

Oni koji žele mirnije jutro, čitaju knjige iz naše biblioteke i jutarnju štampu u zajedničkim prostorijama, uz razgovor i druženje sa socijalnim radnikom i stručnim osobljem doma.

Smeštaj u domu

Naši korisnici nisu sami – Oni su deo naše zajednice

Dom korisnicima obezbeđuje najviši nivo nezavisnosti i samostalnosti. Zajednica živi bogat i ispunjen život. Svaki stanovnik doma član je naše velike porodice i okružen je zajedništvom, prijateljstvom i potporom svih zaposlenih i stanovnika doma.

Tokom dana igraju se i razne društvene igre, korisnici doma gledaju TV, druže se u dvorištu uz kafu, užinu i stalne (svakodnevne) posete srodnika i prijatelja koji su takođe usluženi od strane ljubaznog osoblja u prijatnom ambijentu doma, letnjikovca i dvorišta.

Proslavljaju se rođendani korisnika, slave (u dogovoru sa srodnicima), i ostali praznici, uz svečanu trpezu i muziku. Tokom godine dom posećuju i najmlađi, iz vrtića i škola.

Pozovite nas i zakažite obilazak

Posetite dom za stare Zlatno Doba i uverite se da starost ne mora biti teška i usamljena, već ispunjena i bezbedna.

Kontaktirajte nas